Városlista
2024. október 18, péntek - Lukács

Hírek

2019. Április 30. 07:23, kedd | Bulvár
Forrás: mti /Fotó: evanescence.com

Szeptemberben Budapesten lép fel az Evanescence

Szeptemberben Budapesten lép fel az Evanescence

Európai turnéja keretében szeptember 8-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel az amerikai Evanescence rock-metál zenekar.

A zenekart Amy Lee zongorista, dalszövegíró, énekes és Ben Moody szólógitáros, dalszövegíró alapította 25 évvel ezelőtt egy Little Rock-i ifjúsági táborban. Első albumuk, a Grammy-díjat is elnyerő Fallen után a zenekar a 2000-es évek rock-metál vonalának kiemelkedő képviselőjévé vált - olvasható a szervezők hétfői közleményében.

A tucatnyi rádióslágerrel és több mint 30 millió eladott albummal büszkélkedő formáció frontembere Amy Lee, akinek mezzoszopránja adja az Evanescence zenéjének egyedi hangulatát. Rajta kívül jelenleg Jen Majura (gitár), Troy McLawhorn (szólógitár), Tim McCord (basszusgitár) és Will Hunt (dob) alkotja a zenekart.

A banda az olyan slágerek, mint a Going Under, a Bring Me To Life vagy a My Immortal mellett új dalokkal is készül a közönségnek a budapesti koncerten.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 16. 07:47, szerda | Bulvár

Kevesebb kannabiszt termesztenek Hollandiában, de nőtt az igény más kábítószerek iránt

Kevesebb kannabiszt termesztenek Hollandiában amióta több ország is engedélyezi a növény termesztését, de nőtt az igény a dizájnerdrogok iránt

2024. Október 08. 07:25, kedd | Bulvár

A migrén kezelésének személyre szabott lehetőségeit vizsgálják szegedi kutatók

A migrén kezelésének a beteg egyéni anyagcseréjétől függő személyre szabott lehetőségeit vizsgálják a HUN-REN - Szegedi Tudományegyetem Idegtudományi Kutatócsoportjának munkatársai

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.